Kaassoep

Kaassoep

Smulweb imageSmulweb

Deze fluwelen kaassoep met ui en bieslook is een onvergetelijk voorgerecht! Maak hem af met donker brood en een lekker glas witte wijn.

25 min bereiden

soep

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kaassoep op tafel.

  1. Snijd de ui in kleine stukjes en bak de ui.
  2. Voeg boter toe en laat smelten.
  3. Voeg hieraan bloem toe, bak kort en voeg vervolgens al roerend de bouillon toe tot er een gladde saus ontstaat.
  4. Voeg kaas toe, samen met bladpeterselie en wijn.
  5. Laat nog een paar minuten zachtjes koken en voeg de crème fraîche toe.
  6. Zorg dat de kaas goed smelt en niet naar de bodem zakt.
  7. Kruid af met zout en peper, voeg bieslook toe als garnering.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep