Apple crumble pie

Apple crumble pie

Smulweb imageSmulweb

Deze appeltaart met kruimeldeeg en kaneel is perfect als dessert of bij de koffie. Je maakt hem in een handomdraai en het beste van al? De geur die zich door het hele huis verspreidt ... overheerlijk!

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Apple crumble pie op tafel.

  1. Meng de suiker en kaneel en roer het door de appelschijfjes.
  2. Vet de vorm die je gebruikt goed in.
  3. Verwarm de oven voor op 200-210 graden.
  4. Doe de bloem voor de bovenkant in een keukenmachine en voeg de suiker en de blokjes boter toe.
  5. Laat kort mixen tot het eruitziet als heel grof meel.
  6. Doe de helft van de mix op de bodem van de vorm en druk dit goed aan.
  7. Vul de vorm met het appelmengsel.
  8. Strooi de overige helft van de mix over de appels.
  9. De vorm mag gerust een beetje overvol zijn, daar het flink inkrimpt.
  10. Bak het in de voorverwarmde oven: ongeveer 50-60 minuten.
  11. Zet eventueel de oven na een half uur lager naar 175 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Appelkruimteltaart