Gnocchi di catharine

Gnocchi di catharine

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke gnocchi di catharine ovenschotel met gehakt-spinazie mengsel en gnocchi di pesto, afgetopt met mozzarella, geraspte kaas en cherry tomaten. Makkelijk in de oven te bereiden en ideaal als hoofdmaaltijd. Eet smakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Ricotta pastasaus
  • 450 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gnocchi di catharine op tafel.

  1. Ontdooi spinazie in de magnetron en snipper de ui. Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Fruit de ui in olijfolie en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt mee en pers er 2 teentjes knoflook (meer/minder naar smaak) boven uit en bak ook mee.
  3. Voeg tomatenpuree en pastasaus toe en breng op smaak met gedroogde Italiaanse kruiden, peper en zout.
  4. Bereid gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing. Giet het af en meng er 2 lepels pesto doorheen.
  5. Doe het gehakt-spinazie mengsel in de ovenschaal. Verdeel de gnocchi di pesto erover. Scheur de mozzarella en verdeel deze over de gnocchi. Strooi er geraspte kaas overheen en verdeel de gehalveerde cherry tomaten erover. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout.
  6. Bak het gerecht ongeveer 15 minuten in de oven. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta