Wrap met krokante kip en ijsbergsla

Wrap met krokante kip en ijsbergsla

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke wrap met krokante kip en ijsbergsla maak jij gegarandeerd indruk op jouw tafelgenoten. De kipfilet stukjes worden krokant gebakken in de oven en vervolgens gevuld in de wrap samen met sla en Parmezaanse kaas. De crème fraîche met peterselie is de perfecte saus om dit gerecht af te maken. Eetsmakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Ijsbergsla met tuinkruiden

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Wrap met krokante kip en ijsbergsla op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 225°C. Meng de kipfiletreepjes in een kom met de olie en de mix.
  2. Bak de kip in de oven in 20 minuten krokant.
  3. Verwarm de wrap even voor. Vul de wrap met de sla en de krokante kip. Strooi er als laatste de Parmezaanse kaas over.
  4. Voeg de peterselie aan de crème fraîche toe. Roer het even door en serveer dit erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps