Feta-dipsaus met italiaanse toets

Feta-dipsaus met italiaanse toets

Smulweb imageSmulweb

Deze feta-dipsaus met Italiaanse toets is een verrijking voor elke borrelplank. Oregano, zongedroogde tomaten en knoflook geven de feta een heerlijke smaak. Perfect om te serveren met grissini, stukjes stokbrood, tortillachips of blaadjes Romeinse slaharten.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Feta-dipsaus met italiaanse toets op tafel.

  1. Rits de blaadjes van de oregano.
  2. Mix de feta met de oreganoblaadjes en alle andere ingrediënten tot een gladde pasta. Kruid met peper en zout. Voeg eventueel een scheutje water toe om de dipsaus smeuïger te maken.
  3. Serveer met grissini (Italiaanse soepstengels), stukjes stokbrood, tortillachips of blaadjes Romeinse slaharten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kruiden Sauzen Soep