Roergebakken kip met hoisinsaus

Roergebakken kip met hoisinsaus

Smulweb imageSmulweb

Roergebakken kip met hoisinsaus, ui en paprika. Serveer met beetgaar gesmoorde sugar snaps. En voor de smaak een beetje gemalen chilipeper, gember en hoisinsaus. Een heerlijke, snelle en makkelijke doordeweekse maaltijd, binnen 20 minuten op tafel!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Sugarsnaps
  • 60 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Roergebakken kip met hoisinsaus op tafel.

  1. Verhit een wok op hoog vuur en voeg 2 eetlepels olie toe. Laat het heet worden. Roerbak de ui 2-3 minuten.
  2. Voeg de paprikareepjes en sugar snaps toe. Roerbak 4-6 minuten. Schep uit de wok en zet even apart.
  3. Verhit de 3e eetlepel olie in de wok. Bestrooi de reepjes kip met zout en versgemalen peper en roerbak de reepjes 2-3 minuten.
  4. Voeg de groenten, gemalen chilipeper naar smaak en gember toe en schep om.
  5. Zet het vuur wat lager en voeg de hoisinsaus en het water toe. Omscheppen en nog een paar minuten laten sudderen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Sauzen