Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Sole normande op tafel.
- Schenk de witte wijn in een koekenpan en breng de wijn aan de kook.
- Voeg dan de oesters toe en pocheer deze ongeveer 3 minuten. Haal ze dan uit de pan, dep ze goed droog en houd ze warm. Pocheer vervolgens de gepelde ongekookte garnalen ongeveer 3 minuten in de witte wijn. De garnalen dienen roze te kleuren. Haal de garnalen uit de pan en houd ze net als de oesters warm. Pocheer daarna de kleine champignons ongeveer 5 minuten in de witte wijn. Haal deze ook weer uit de pan en houd ze warm. Pocheer als laatste de tongfilets ongeveer 5 minuten in de witte wijn. Haal ook deze weer uit de pan en houd ze eveneens warm.
- Voeg vervolgens de room toe aan het pocheervocht en breng het geheel aan de kook. Laat de saus dan tot ongeveer de helft inkoken. Breng de saus dan op smaak met peper en zout.
- Snijd ondertussen de truffel in hele dunne plakjes.
- Neem dan vier borden en leg op elk bord een tongfilet. Strooi over de filet wat garnalen, oesters en champignons en schenk vervolgens wat saus erover. Bestrooi het visgerecht daarna met wat truffel en wat vers gehakte peterselie.