Marokkaans nagerecht

Marokkaans nagerecht

Smulweb imageSmulweb

Marokkaans nagerecht van plakjes banaan besprenkeld met sinaasappelsap en oranjebloesemwater. Geserveerd met een laagje zoete yoghurt en gekruimelde walnoten. Garneer de lekkernij met een blaadje munt en serveer direct.

10 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 60 g Walnoten gepeld, ongezouten
  • 1 el Honing
  • 60 ml Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Marokkaans nagerecht op tafel.

  1. Pel de bananen en snijd ze in plakjes van 1 cm, en verdeel ze over 6 schaaltjes.
  2. Meng het sinaasappelsap en het oranjebloesemwater, en sprenkel dit over de bananen.
  3. Meng 2 eetlepels honing door de yoghurt en doe het mengsel over de bananen.
  4. Rooster de walnoten lichtjes in een droge koekenpan, hak ze in grove stukjes en verdeel ze over de yoghurt.
  5. Doe over het geheel nog een eetlepel honing en garneer met een blaadje munt en geniet ervan!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Marokkaans Desserts