Pasta met varkenschnitzel in romige saus

Pasta met varkenschnitzel in romige saus

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze smakelijke pasta met varkenschnitzel in romige saus, op smaak gebracht met sherry en slagroom. Perfect als comfort food en binnen een handomdraai op tafel.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1.5 el Aardappelzetmeel

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met varkenschnitzel in romige saus op tafel.

  1. Hak de amandelen. Dep het vlees droog en snijd het in repen. Maak de prei schoon en snijd hem in ringen. Pel en snipper de ui. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Neem ze uit de pan. Verhit de olie in de pan. Braad de schnitzel in porties aan. Breng op smaak met zout en peper en neem het vlees uit de pan.
  3. Bak de ui en de prei in het braadvet. Blus af met de sherry, 125 ml water en de slagroom. Roer het bouillonblokje erdoor en breng aan de kook.
  4. Voeg het vlees en de amandelen weer toe en laat alles ca. 5 min. op laag vuur koken. Bind licht met het aardappelzetmeel en breng op smaak met zout en peper.
  5. Laat de pasta uitlekken. Dien de pasta op met de vleessaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen