Gegrilde gambas

Gegrilde gambas

Smulweb imageSmulweb

Makkelijk, smakelijk en snel: heerlijke, gegrilde gambas op smaak gebracht met knoflookolie. Serveer met stokbrood.

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegrilde gambas op tafel.

  1. Pel de rauwe garnalen.
  2. Pers een aantal teentjes knoflook (naar smaak) en meng die door de olijfolie. Voeg peper en zout naar smaak toe. (Tip: je kunt ook een fijngesneden Spaanse peper toevoegen).
  3. Marineer de garnalen minimaal een half uur.
  4. Laat de garnalen uitlekken en steek ze aan satéprikker.
  5. Rooster de garnalen op de barbecue of onder de grill tot ze roze zijn.
  6. Serveer met stokbrood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Sauzen