Paddenstoelencarpaccio met truffeldressing

Paddenstoelencarpaccio met truffeldressing

Smulweb imageSmulweb

Serveer een geweldige maaltijd aan tafel met paddenstoelencarpaccio met truffeldressing. De champignons, mosterd, honing en walnoten zorgen voor een heerlijke smaak en crunch. Top af met truffelolie om de smaak naar een hoger niveau te tillen.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 el Honing
  • 50 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Paddenstoelencarpaccio met truffeldressing op tafel.

  1. Borstel de champignons schoon en snijd ze in de lengte in dunne plakjes.
  2. Leg de plakjes dakpansgewijs op 4 borden. Leg ze in een vergiet, overgiet ze met kokend water, laat uitlekken en dep ze droog.
  3. Meng een dressing van de arachide- of zonnebloemolie, mosterd, honing, truffelolie en peper. Schenk de dressing over de champignons en verdeel de rode ui erover.
  4. Rooster de walnoten in een droge hete koekenpan en verdeel ze over de carpaccio.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees