In de schil gekookte aardappelsalade

In de schil gekookte aardappelsalade

Smulweb imageSmulweb

Deze in de schil gekookte aardappelsalade met hardgekookte eieren & verse bieslook maak je met een simpele mosterd-vinaigrette. Perfect bij de BBQ, picknick en/of als bijgerecht.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke In de schil gekookte aardappelsalade op tafel.

  1. Maak de hardgekookte eieren fijn.
  2. Maak een vinaigrette met olie, azijn, zout, peper en mosterd.
  3. Schep de ui, ei en bieslook erdoor.
  4. Schep de plakjes afgekoelde aardappel er voorzichtig door en zet de salade ten minste 1 uur op een koele plaats voordat u deze serveert. Na een half uur dooreen scheppen en op smaak afmaken met peper en zout.
  5. Als de aardappelsalade nog te droog is, maak dan nog eventueel wat vinaigrette.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Aardappelsalade