Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Pasta tomaat pesto op tafel.
- Begin alvast met een pan water op te zetten voor de spaghetti.
- Zet een pan op het vuur met water waar straks de tomaten ingaan. Kook de spaghetti (mag ook een andere pasta zijn, wat je maar lekker vind) gaar.
- Als het water voor de tomaten kookt, doe je de tomaten in zijn geheel in het kokende water. Laat het even koken, 2 minuten.
- Haal de tomaten uit het water en trek de schil van de tomaten.
- Pak een steelpannetje en doe hier de tomaten zonder schil in, prak ze tot ze fijn zijn en hou het pannetje op het vuur. Voeg de eetlepel pesto toe en roer dat goed door. Voeg een snufje zout toe en wat versgemalen peper.
- Giet de spaghetti af als deze gaar is.
- Verdeel de spaghetti over twee mooie pastaborden en leg over de spaghetti wat van de tomaat/pesto-saus.
- Rasp over de borden wat lekkere Parmezaanse kaas en verdeel de basilicumblaadjes over de borden.
- Eet smakelijk.