Tagliatelle met gehakt-champignonssaus

Tagliatelle met gehakt-champignonssaus

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met gehakt-champignonssaus. Mals gehakt met plakjes champignon gebakken in anti-aanbaklaag en pesto voor de ultieme smaak! Wordt geserveerd boven al dente gekookte Tagliatelle en gekruid met basilicum. Pasta liefhebbers zullen dit zeker weten waarderen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tagliatelle met gehakt-champignonssaus op tafel.

  1. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
  2. Verhit de boter in een hapjespan met anti-aanbaklaag. Roerbak het gehakt rul en voeg het gepelde knoflookteentje toe.
  3. Voeg de champignons toe en roerbak het geheel ca. 2 minuten.
  4. Roer de pesto, de crème fraîche en zout en peper naar smaak door de saus en breng hem al roerende aan de kook. Laat de saus zachtjes ca. 5 minuten koken.
  5. Kook intussen de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Garneer met basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta