Tutti frutti taart

Tutti frutti taart

Smulweb imageSmulweb

Deze tutti frutti taart is een onweerstaanbare mix van Licor 43 en romig beslag waarmee het fruit bedekt wordt. Bestrooi de clafoutis met kaneel en poedersuiker en serveer in punten.

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Tutti frutti gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tutti frutti taart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 C. Besprenkel de tuttifrutti met Licor 43 en laat het fruit even staan.
  2. Klop in een beslagkom de eieren met de suiker met de handmixer tot een crèmekleurig en romig mengsel. Voeg al kloppend de bloem en wat zout toe en meng dan de boter, crème fraîche en melk erdoor.
  3. Schenk het eimengsel in de ovenschaal en verdeel de tuttifrutti erover. Zet de schaal op het rooster, een richel onder het midden in de oven en bak de taart in ca. 35 minuten goudbruin en gaar.
  4. Bestuif de clafoutis direct uit de oven met kaneel en poedersuiker en laat hem afkoelen tot lauwwarm. Strooi er vlak voor het serveren nog wat poedersuiker over en serveer de tuttifruttitaart in punten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart