Ei in ham

Ei in ham

Smulweb imageSmulweb

Ei in ham, een spannend ontbijt of serveer het tijdens het brunchen. Perfect gebakken eitje in een ham bakje. De ham is voorzien van een te gekke textuur terwijl het eiwit stevig is en het eigeel zacht. Jij (en je gasten) zullen smullen van deze heerlijke twist op een klassiek gerecht!

15 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ei in ham op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Neem een bakvorm voor muffins of kleine gebaksvormpjes en vet deze in met olie. Bekleed ze met een dunne plak ham, bijvoorbeeld Serrano ham.
  3. Zet de vormen in de hete oven en bak ze voor een paar minuten zodat de ham knapperig wordt.
  4. Voeg in iedere vorm een ei toe en zet het geheel terug in de oven voor ongeveer 10 minuten.
  5. Het eiwit moet gestold zijn, maar het eigeel nog vloeibaar. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Vlees