zelfgemaakte frikandellen

zelfgemaakte frikandellen

Smulweb imageSmulweb

Er gaat niets boven frikandellen van de snackbar, behalve: zelfgemaakte frikandellen. Met dit recept maak je op een leuke en smaakvolle manier zelf deze populaire snack. Makkelijk, snel en verrukkelijk.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke zelfgemaakte frikandellen op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten met 1,5 gram zout en een snuf peper in de keukenmachine en mix op hoge snelheid tot er een fijn vleesdeeg ontstaat. Draai nu pijpjes van het vleesdeeg in plasticfolie en kook de pijpjes 10 minuten in heet water. Ze worden stijf en gaar. Haal na 10 minuten de pijpjes uit het water en laat ze drogen.
  2. Bak, frituur of rooster de zelfgemaakte frikandellen en geniet.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees