Pastalasagne met spinazietomaat en gehakt

Pastalasagne met spinazietomaat en gehakt

Smulweb imageSmulweb

Met deze pastalasagne met spinazie, tomaat en gehakt zet je in een handomdraai een heerlijke ovenschotel op tafel. Lekker op een doordeweekse dag of in het weekend als je meer tijd hebt. Buon appetito!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g bertolli pastasaus knoflook
  • 450 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pastalasagne met spinazietomaat en gehakt op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper het sjalotje. Was de tomaten en snijd ze in plakken.
  2. Meng het gehakt met de Italiaanse kruiden en bak het rul, samen met het sjalotje en het uitgeperste teentje knoflook. Roerbak daarna de spinazie een paar minuten mee. Doe dan de pastasaus erbij en laat alles 10 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Vet een ovenschaal in. Bedek de bodem met een schepje saus en leg daarop een paar plakken tomaat. Bedek dit met lasagnevellen en schep daarop weer een laagje saus met tomatenplakken. Vul de schaal zo verder, met om-en-om lasagnevellen, saus en tomaten. Eindig met een laagje saus met daarop tomaat en maak het gerecht af met de geraspte kaas.
  4. Zet de schaal in de oven en bak de lasagne in 40 a 45 minuten gaar en goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees