Rode curry pasta

Rode curry pasta

Smulweb imageSmulweb

Deze rode currypasta is heerlijk geurig en sterk van smaak. Perfect om te gebruiken in een lekkere curry met heerlijke groenten, rijst en kokosmelk.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Rode curry pasta op tafel.

  1. Verwijder de wortel van het citroengras en verwijder het buitenste blad. Snijd het onderste stuk in ringen.
  2. Doe alle ingrediënten in een kom en pureer ze met een staafmixer tot een geurige rode currypasta.
  3. Houd er rekening mee dat de pasta sterk zal smaken. De smaak zal milder worden nadat je de andere ingrediënten voor de curry en kokosmelk hebt toegevoegd.
  4. Bewaar de pasta in een afgesloten schaaltje tot 1 week in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry Rode curry