- 40 Amaretti
- 30 ml Aardbeienlikeur
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Aardbeien-tiramisu in een glaasje op tafel.
- Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snijd voor elk glaasje twee grote aardbeien in 4 partjes voor de garnering.
- Snijd de rest van de aardbeien in kleine stukjes. Vermeng de aardbeien met 2 eetlepels citroensap, mespunt zout en 2 zakjes vanillesuiker.
- Roer 2 eetlepels aardbeienlikeur, de rest van de vanillesuiker, de kwark en de mascarpone door elkaar.
- Leg onder in elk glas 5 amaretti. Druppel er wat aardbeienlikeur over. Verdeel dan een deel van de fijngesneden aardbeien erover.
- Verdeel hierover de mascarpone. Leg vervolgens weer wat amaretti met een paar druppels likeur en zet dan de partjes aardbeien tegen de rand van het glas.
- Zet in elk glas nog een toefje citroenmelisse of munt.