Romige geroerbakte kipfilet met tomatenblokjes room en paprika

Romige geroerbakte kipfilet met tomatenblokjes room en paprika

Smulweb imageSmulweb

Deze Romige geroerbakte kipfilet met tomatenblokjes, room en paprika heeft de perfecte smaakbalans door de combinatie van gember en sojasaus. Afgemaakt met heerlijk romige room is dit een gerecht waar je van gaat watertanden.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige geroerbakte kipfilet met tomatenblokjes room en paprika op tafel.

  1. Pel de ui en snijd deze in grove flinters. Pel de knoflook en hak deze fijn.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes of reepjes.
  3. Maak de paprika schoon en snijd deze in reepjes of stukjes. Maak de gember schoon en rasp deze.
  4. Fruit de ui en knoflook in wat olie gedurende 2 minuten.
  5. Voeg de kip toe en bak deze mee. Voeg vervolgens de paprika, tomaat, gember, sojasaus en groene peper toe. Zet het vuur lager en dek de pan af. Laat het geheel 4 minuten garen.
  6. Breng op smaak met zout.
  7. Giet er vlak voor het serveren room over, maar roer niet.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Groente Paprika