Pasta met brie en broccoli

Pasta met brie en broccoli

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke pasta met brie en broccoli in een romige zure roomsaus met een vleugje wijn. Geserveerd over tagliatelle met een crunchy topping van geroosterde cashewnoten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 125 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met brie en broccoli op tafel.

  1. Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit de boter in een (hapjes)pan en bak de ui en knoflook ca. 3 minuten.
  2. Voeg de wijn en de broccoli toe en stoof in ca. 10 minuten gaar.
  3. Kook intussen de tagliatelle in ruim water met zout beetgaar.
  4. Hak de cashewnoten grof en snijd de brie in blokjes. Schep de zure room door de broccoli en op hoog vuur ca. 1 minuut meewarmen. Breng op smaak met nootmuskaat en peper. Schep de brie erdoor.
  5. Verdeel de pasta over 2 borden. Schep het broccoli/briemengsel erover. Bestrooi met de cashewnoten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Broccoli