- 1 el Vissaus
- 1 snufje Zout
- 1 snufje Peper zwart
- 1 el Koriander vers
- 1 Groene paprika
- 1 Courgette
- 200 ml Kokosmelk
- 400 g Pangasiusfilet
- 30 ml Olijfolie
- 70 g Rode curry pasta
- 150 g Hollandse garnalen
- 150 g Sperziebonen
- 2 Sjalot
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Vis met thaise curry op tafel.
- Marineer de vis een kwartier in de rode currypasta en laat een eetlepel over.
- Kook de sperziebonen en de courgette beetgaar.
- Verhit olie in een koekenpan en bak op hoog vuur de vis samen met de sjalotjes aan, totdat de vis niet meer doorschijnend is. Haal de vis uit de pan en zet deze afgedekt op een warme plaats.
- Roerbak de groenten 2 minuten in een pan of wok. Voeg de kokosmelk, de Thaise vissaus en de rest van de currypasta toe en laat deze saus nog 5 minuten doorsudderen.
- Breng de curry op smaak met zout en peper.
- Schep de groenten op de borden. Leg hierop de vis en de garnalen en bestrooi met koriander.