Romige varkensmedaillons

Romige varkensmedaillons

Smulweb imageSmulweb

Romige varkensmedaillons in een jasje van bacon worden afgemaakt met een saus van champignons, dille, peterselie en een snufje kerrie en paprikapoeder. Ideaal voor een speciaal avondje.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 7 g Jumbo Dille Vers 15g

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige varkensmedaillons op tafel.

  1. Snijd het vlees in 16 medaillons. Halveer de plakjes bacon of spek in de lengte, wikkel de stukken om de medaillons en zet ze eventueel vast. Leg de medaillons naast elkaar in een ovenschaal en strooi de champignons eroverheen. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Maak de dille en peterselie schoon en hak fijn. Strooi de kruiden over de medaillons.
  3. Roer het paprikapoeder en de kerrie door de slagroom en giet dit over het vlees.
  4. Dek de ovenschaal af en braad het vlees ongeveer 45 minuten in een voorverwarmde oven (elektrisch 175C, hetelucht 150C, gas 2).
  5. Laat vervolgens nog ongeveer 30 minuten onafgedekt smoren in de oven bij dezelfde temperatuur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Zuivel