Vispannetje uit de oven

Vispannetje uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk vispannetje uit de oven met kabeljauw in combinatie met courgettes, tomaten, ui, knoflook, kruiden en crème fraîche. Afgemaakt met een krokant laagje paneermeel! De perfecte maaltijd voor het hele gezin.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Vispannetje uit de oven op tafel.

  1. Was en snijd de tomaten en courgette. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de kruiden schoon en hak ze grof.
  2. Bak de ui en courgette 3-4 minuten in de hete olie. Bak de tomaten, de knoflook en de kruiden ca. 2 minuten mee en breng het op smaak met zout en peper. Leg de groente in een ovenschaal.
  3. Maak de vis schoon en snijd hem in 4 stukken. Bedruppel de kabeljauw met citroensap en breng op smaak met zout en peper. Leg de vis op de groente en verdeel de crème fraîche er overheen.
  4. Verhit de boter in een pan en rooster het paneermeel al roerend bruin. Verdeel het paneermeel over de vis.
  5. Bak de schotel ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200C/175C gasovenstand 3.
eet smakelijk