Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Vispannetje uit de oven op tafel.
- Was en snijd de tomaten en courgette. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de kruiden schoon en hak ze grof.
- Bak de ui en courgette 3-4 minuten in de hete olie. Bak de tomaten, de knoflook en de kruiden ca. 2 minuten mee en breng het op smaak met zout en peper. Leg de groente in een ovenschaal.
- Maak de vis schoon en snijd hem in 4 stukken. Bedruppel de kabeljauw met citroensap en breng op smaak met zout en peper. Leg de vis op de groente en verdeel de crème fraîche er overheen.
- Verhit de boter in een pan en rooster het paneermeel al roerend bruin. Verdeel het paneermeel over de vis.
- Bak de schotel ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200C/175C gasovenstand 3.