Met gedroogde tomaat en mozarella gevulde kipfilet

Met gedroogde tomaat en mozarella gevulde kipfilet

Smulweb imageSmulweb

Binnen 30-40 minuten staat je kipfilet met gedroogde tomaat en mozzarella op tafel. Gevuld met de beste ingrediënten en omwikkeld met parmaham heerlijk in de oven gebakken. Een aanrader!

45 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Met gedroogde tomaat en mozarella gevulde kipfilet op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de kipfilets overdwars open maar niet helemaal door.
  3. Leg een plakje mozzarella en de fijngesneden tomaatjes in de opening van de kipfilet en bestrooi met salie.
  4. Klap de kipfilet dicht en omwikkel met een plakje parmaham. Maak vast met een cocktailprikker of doorgesneden satéprikker.
  5. Leg de kipfilets op een bakplaat bedekt met bakpapier en bak ze in 30-40 minuten tot de kipfilet gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte