Kipfilet op bbq die zo weg eten

Kipfilet op bbq die zo weg eten

Smulweb imageSmulweb

Deze kipfilet op de BBQ is weg voordat je het weet! De kipfilet is gemarineerd met een zoete marinade van honing, tomatenketchup, worcestersaus, mosterd en tabasco. Na 2 uur marineren grill je de kipfilet op middelhoog vuur op de BBQ. Tijdens het grillen bestrijk je de kipfilet regelmatig met de marinade, zo krijg je een unieke smaakbeleving.

120 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kipfilet op bbq die zo weg eten op tafel.

  1. Verhit olie in een steelpan en fruit ui en knoflook tot ze gaar zijn.
  2. Voeg honing, tomatenketchup, Worcestersaus, mosterd en Tabasco of sambal toe en laat het geheel zachtjes koken voor 2-3 minuten. Laat de marinade afkoelen.
  3. Marineer de kipfilet voor 2 uur of langer in de marinade.
  4. Rooster de kipfilet op matige kolen terwijl je het 2x omkeert en bestrijkt met marinade. Zorg dat het op een middelhoog vuur ligt en controleer na ongeveer 10 minuten of het gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bbq Kipfilet bbq