Spaanse kalfsentrecote of kalfsoester van peters farm

Spaanse kalfsentrecote of kalfsoester van peters farm

Smulweb imageSmulweb

Kalfsentrecote of kalfsoester van peters farm in een kruidige saus van champignons, wijn, tomatenpuree, cacao, saffraan en amandelen. Serveer met rijst en een frisse groene sla.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 700 g Kalfsoesters

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Spaanse kalfsentrecote of kalfsoester van peters farm op tafel.

  1. Bestrooi de kalfsentrecotes of kalfsoesters met peper en zout. Borstel de champignons en snijd ze in plakjes. Pel de ui en snipper deze. Pel een teentje knoflook en hak het fijn of pers het boven de champignons.
  2. Verhit de olie en bak de entrecotes of oesters rondom goudbruin. Reken 2-3 minuten per kant. Neem ze uit de pan en houd ze even warm onder aluminiumfolie of in de oven.
  3. Voeg de champignons, knoflook en ui bij het braadvet en bak ze even. Meng de wijn en de tomatenpuree erdoorheen en stoof het 3 minuten. Voeg dan de cacao, saffraan en 1 el. amandelen toe.
  4. Serveer de saus bij de kalfsentrecotes en strooi de rest van de amandelen erover. Presenteer rijst en een frisse groene sla bij dit gerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees