Gambas (of kipfilet) met witte peper en paprikakokossaus

Gambas (of kipfilet) met witte peper en paprikakokossaus

Smulweb imageSmulweb

Deze gambas (of kipfilet) met witte peper en paprikakokossaus zijn een echte smaaksensatie. Verwarm de kokosmelk met paprikapasta en vissaus en breng op smaak met zout. Bak de gambas op hoog vuur en serveer ze in de saus. Garneer met korianderblad en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Paprikapuree

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gambas (of kipfilet) met witte peper en paprikakokossaus op tafel.

  1. Verwarm de kokosmelk met de paprikapasta en de vissaus. Voeg water toe als de saus te dik is en breng op smaak met zout.
  2. Bak de gamba's op hoog vuur in een beetje olie of gril ze in een grillpan.
  3. Meng de gamba's door de saus of serveer de saus apart.
  4. Garneer met een handje korianderblad en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Kruiden