Kruidige aardappel-vissalade

Kruidige aardappel-vissalade

Smulweb imageSmulweb

Een smakelijke, kruidige aardappel-vissalade met dille, garnalen, zoetzure cocktailmix en zalm. Geserveerd met gemengde sla en een halve haring. Maak af met de helft van de uiringetjes en dille en bedruppel met de dressing.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 330 g kühne cocktail salade zoetzuur 330g

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kruidige aardappel-vissalade op tafel.

  1. Kook de aardappelblokjes gedurende 10 minuten, giet ze af en laat ze afkoelen.
  2. Snijd de bosuitjes in smalle ringen, verwijder de steeltjes van de dille en hak de dille fijn.
  3. Meng de afgekoelde aardappelblokjes met de helft van de uiringetjes, de helft van de dille, de garnalen, de zoetzure cocktailmix (zonder vocht) en 1,5 kuipje dressing.
  4. Verdeel de gemengde sla over 4 borden en bedruppel met de rest van de dressing.
  5. Schep de aardappel-garnalensalade erop en leg op elk bord een halve haring en een plak zalm. Strooi de rest van de uiringetjes en dille over de haring en zalm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden