Glutenvrije pancakes

Glutenvrije pancakes

Smulweb imageSmulweb

Glutenvrije pancakes met een luchtige textuur. Scheid de eieren en klop het eiwit apart stijf tot het zich in zachte pieken vormt. Mix de eigelen met het meel, melk, zout en bakpoeder tot een stevige massa. Vouw op een voorzichtige manier het eiwit in het mengsel, bak de pancakes op lager vuur en laat ze wat langer bakken in plaats van snel te proberen te bakken.

10 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Glutenvrije pancakes op tafel.

  1. Scheid de eieren en klop het eiwit apart stijf.
  2. Mix de eigelen met het meel, melk, zout en bakpoeder tot een stevige massa.
  3. Schep voorzichtig het eiwit door het mengsel.
  4. Maak in een grote pan wat kleinere, dikke hoopjes van het beslag.
  5. Bak de pancakes op lager vuur tot de onderkant lichtbruin is en draai ze om.
  6. Laat de pancakes wat langer op lager vuur bakken in plaats van snel te proberen te bakken.
eet smakelijk