Aardbeienmascarponemoes met lange vingers

Aardbeienmascarponemoes met lange vingers

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een zomers dessert met deze aardbeienmascarponemoes. Laagjes lange vingers doordrenkt met aardbeienmoes, luchtige mascarpone, verse aardbeienplakjes en slagroom maken dit tot een absolute favoriet. Minimaal 2 uur in de koelkast voor het serveren.

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Aardbeienmascarponemoes met lange vingers op tafel.

  1. Pureer de helft van de aardbeien met 2 eetlepels suiker met behulp van een staafmixer.
  2. Klop de slagroom stijf en schep dit bij de aardbeienmoes.
  3. Roer de mascarpone los en schep dit ook bij de moes en mix het nog een keer goed door elkaar.
  4. Bedek de bodem van een schaal met lange vingers en verdeel de helft van de moes erover.
  5. Bedek het dan weer met lange vingers en schep er dan de rest van de moes erover.
  6. Leg de plakjes aardbei erop, zodat de bovenkant bedekt is met aardbeiplakjes.
  7. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet het minimaal 2 uur in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Zuivel Desserts Aardbeien