Gestoofde schouderkarbonade en tuinbonen met tomaten-tijmpes

Gestoofde schouderkarbonade en tuinbonen met tomaten-tijmpes

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke gestoofde schouderkarbonade met tomaten-tijmpes en tuinbonen. Een smaakvolle toevoeging van spek, ui, wortel, tomatenblokjes, bouillon en een scheut witte wijn. Tot slot afmaken met de eigen gemaakte tomaten-tijmpesto.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Tuinbonen Diepvries
  • 0.5 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gestoofde schouderkarbonade en tuinbonen met tomaten-tijmpes op tafel.

  1. Meng de ingrediënten voor de tomaten-tijmpesto en zet deze apart.
  2. Bak de spekblokjes zachtjes uit in een braadpan. Voeg de olie toe en bak de schouderkarbonades, met het spek nog in de pan, rondom aan.
  3. Haal de schouderkarbonades uit de pan en bak de ui en wortel 3 minuten. Leg de karbonades terug in de pan en strooi er zout en peper over.
  4. Giet de tomatenblokjes met sap, de bouillon en witte wijn erbij en stoof zachtjes met deksel 30 minuten.
  5. Kook intussen de tuinbonen, giet ze af, laat uitlekken en voeg ze de laatste 5 minuten toe aan de pan.
  6. Serveer de schouderkarbonades met de tomaten-tijmpesto eroverheen en de tuinbonen aan de zijkant.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen Tuinbonen