- 250 g Tuinbonen Diepvries
- 0.5 el Tijm vers
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gestoofde schouderkarbonade en tuinbonen met tomaten-tijmpes op tafel.
- Meng de ingrediënten voor de tomaten-tijmpesto en zet deze apart.
- Bak de spekblokjes zachtjes uit in een braadpan. Voeg de olie toe en bak de schouderkarbonades, met het spek nog in de pan, rondom aan.
- Haal de schouderkarbonades uit de pan en bak de ui en wortel 3 minuten. Leg de karbonades terug in de pan en strooi er zout en peper over.
- Giet de tomatenblokjes met sap, de bouillon en witte wijn erbij en stoof zachtjes met deksel 30 minuten.
- Kook intussen de tuinbonen, giet ze af, laat uitlekken en voeg ze de laatste 5 minuten toe aan de pan.
- Serveer de schouderkarbonades met de tomaten-tijmpesto eroverheen en de tuinbonen aan de zijkant.