Tomaten en mozzarella couscous salad

Tomaten en mozzarella couscous salad

Smulweb imageSmulweb

Een zomerse couscous salade met tomaat en mozzarella. Couscous aangemaakt met bouillon en pesto, geserveerd met een frisse dressing van olie, pesto en citroen. Voeg sappige tomaten en mozzarella toe voor de echte smaaksensatie. Bovenop een handje rucola voor een extra bite.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tomaten en mozzarella couscous salad op tafel.

  1. Doe de couscous in een pan samen met de pesto en de tablet bouillon en voeg 400 ml kokend water toe. Roer tot de bouillon is opgelost en dek af met een deksel. Laat 10 minuten staan tot al het water is geabsorbeerd.
  2. Maak intussen de dressing door de olie, pesto en citroensap te mengen.
  3. Meng de dressing goed door de couscous wanneer deze klaar is en voeg de mozzarella en tomaten toe. Meng alles goed door elkaar.
  4. Doe een handje rucola bovenop de salade en serveer direct.
  5. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Graan Couscous