- 300 ml Appelsap
- 20 g Aardappelzetmeel
- 4 g Agar agar
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Lolly van geitenkaas op tafel.
- Kneed de geitenkaas met de appel en wat zwarte peper door elkaar. Vorm met behulp van een ijsknijper balletjes en rol ze tussen je handen (eventueel handschoentjes aantrekken) tot mooie balletjes. Prik de lollystokjes erin en zet de balletjes enige tijd in het vriesvak om op te stijven.
- Maak een gelei door de mosterd te verwarmen met de appelsap. Breng aan de kook en voeg al roerend de agar en aardappelzetmeel toe en laat even doorkoken.
- Laat de gelei iets afkoelen - hij moet nog wel warm en vloeibaar zijn - en haal de lolly's er netjes doorheen. Zet ze voorzichtig terug in het matje of eierrekje en laat ze opstijven in de koelkast.