Zomers gevuld brood

Zomers gevuld brood

Smulweb imageSmulweb

Met dit zomers gevuld brood haal je de zomer in huis! Heerlijk gevuld met roomkaas, kipfilet, tomaat, mozzarella, ui, basilicum en paprika. Wikkel het brood in huishoudfolie en leg het minstens 30 minuten in de koelkast. Snijd het in plakken en serveer. Ook perfect om mee te nemen voor een zomerse picknick!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 ovenbrood

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Zomers gevuld brood op tafel.

  1. Snijd over de hele lengte de bovenkant van het brood (op ongeveer 4/5 van de hoogte). Hol het brood tot op 2 cm van de korst uit.
  2. Bestrijk de bodem van het brood met de roomkaas. Verdeel er de kipfilet, tomaat, mozzarella, ui, basilicum en paprika op. Bestrooi elke laag met zout en peper naar smaak en druk de lagen licht aan. Leg de bovenkant op het brood. Wikkel het brood strak in huishoudfolie. Leg het brood minstens 30 minuten in de koelkast.
  3. Snijd het brood in dikke plakken. Steek de plakken vast met een prikker en voeg eventueel een olijf, stukje (zongedroogde) tomaat of takje basilicum toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Gevuld brood