Knoedels voor stoofpot

Knoedels voor stoofpot

Smulweb imageSmulweb

Deze knoedels zijn het perfecte bijgerecht voor in elke stoofpot. Zeef droge ingrediënten, voeg boter toe en vorm het tot zacht deeg. Voeg lepels van het deeg bovenop het kokende vocht van de stoofpot. Laat 15 minuten koken met het deksel op de pan, anders kunnen de knoedels plat worden.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Knoedels voor stoofpot op tafel.

  1. Zeef de droge ingrediënten en wrijf de boter erin met jouw vingertoppen.
  2. Meng verder met een houten lepel tot er een zacht deeg is gevormd.
  3. Voeg lepels vol deeg bovenop het kokende vocht van de stoofpot en laat met het deksel op de pan staan. Haal het deksel niet van de pan, anders kunnen de broodjes plat worden.
  4. Kook gedurende 15 minuten of tot ze gaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje