- 140 g Jong Belegen Kaas 30+ Plakken
- 100 g Ijsbergsla met tuinkruiden
Bereidingswijze
Zet in 14 stappen deze heerlijke Kapsalon a la bartje op tafel.
- Bak de patat, liefst wat doorbakken.
- Roerbak het shoarmavlees tot het vocht verdampt is.
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Snijd de ui doormidden en vervolgens vanaf de kant waaiervormig in lange snippers.
- Snijd de ijsbergsalade indien nodig in kleinere stukjes.
- Snijd de tomaat doormidden, verwijder sap en zaadlijsten, en snijd het vlezige deel in kleine partjes.
- Verdeel de gebakken patat onder in de ovenschaal en strooi er wat versgemalen zeezout over.
- Spreidt daarna het shoarma vlees over de patat uit.
- Bedek het vlees volledig met de plakken kaas en plaats de schaal in het midden van de oven.
- Laat het geheel in de oven staan totdat de kaas mooi over het vlees is gesmolten. Niet te kort, anders wordt de kaas te taai en wordt het uitscheppen moeilijk.
- Meng de ijsbergsalade met de ui-snippers, tomatenpartjes en 2 bakjes knoflooksaus.
- Verdeel de salade over de ovenschotel.
- Dien op met het overgebleven bakje knoflooksaus.
- Eet smakelijk!