Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Cake pops op tafel.
- Maak een dag van tevoren de cake volgens het verpakkingsrecept. Laat hem een nachtje afkoelen.
- Verkruimel de cake de volgende dag. Klop de melk en bloem door elkaar voor de frosting en schenk het mengsel in een steelpan. Breng het aan de kook en blijf kloppen met de garde. Haal het van het vuur wanneer het dik is geworden en laat het afkoelen. Klop ondertussen de roomboter en poedersuiker door elkaar.
- Mix de afgekoelde frosting door de boter en poedersuiker. Voeg dit toe aan de cakekruimels en kneed ze door elkaar.
- Rol ongeveer 35 balletjes van het cake-mengsel en zet ze voor ongeveer 15 minuten in de vriezer totdat ze weer hard geworden zijn. Smelt de chocolade terwijl de balletjes in de vriezer staan en doe de topping in een schaaltje.
- Haal de balletjes uit de vriezer en doop ze in de chocolade en rol ze vervolgens door de topping. Prik een satéprikker in de cake pop en zet deze in een vergiet. Laat ze nog even in de vriezer om de chocolade snel te laten harden.
- Ze zijn klaar!