Bloemkool pastaschotel met zalm

Bloemkool pastaschotel met zalm

Smulweb imageSmulweb

Deze bloemkool pastaschotel met zalm uit de oven is heerlijk romig en smaakvol. De schotel bestaat uit penne, bloemkool- en broccolicrosjes en blokjes zalm. Overgoten met zelfgemaakte saus op smaak gemaakt met Silvo Shake It Pastakruiden en een flinke hoeveelheid Parmezaanse kaas. 15-20 minuten in de oven en het smullen kan beginnen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bloemkool pastaschotel met zalm op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Snijd de zalmfilet in blokjes.
  3. Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  4. Kook de bloemkool- en broccoliroosjes in een pan met ruim kokend water in ca. 6 minuten beetgaar.
  5. Smelt intussen de boter in een pan en roer de bloem erdoor. Laat het botermengsel al roerende 2-3 minuten garen, maar niet verkleuren. Roer de melk in kleine scheutjes erdoor tot er een gebonden gladde saus ontstaat. Breng de saus op smaak met 50 g Parmezaanse kaas en Silvo Shake It Pastakruiden.
  6. Schep de pasta, zalm en groenten in de ovenschaal en schenk de saus erover. Verdeel de overige kaas over de bovenzijde van de pastaschotel.
  7. Zet de pastaschotel 15-20 minuten in de oven om verder te garen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bloemkool