Tagliatelle met gerookte kip en doperwtjes

Tagliatelle met gerookte kip en doperwtjes

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met gerookte kip en doperwtjes. Laat de ui ringen goudbruin bakken, voeg de kipfilet in blokjes toe en daarna doperwtjes. De saus komt uit de steelpan en bestaat uit fijngehakte basilicum. Voeg naar smaak peper en zout toe en combineer de pasta en de saus op een bord. Serveer met oude kaas. Bon appetito!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Tagliatelle met gerookte kip en doperwtjes op tafel.

  1. Leg de ingrediënten klaar, doperwtjes hoef je niet te ontdooien. Pel de uien en snijd ze in ringen.
  2. Verhit de olie in de wok/hapjespan en bak de ringen goudbruin.
  3. Snijd de kipfilet in blokjes en voeg deze toe aan de uiringen.
  4. Kook ondertussen de pasta al dente.
  5. Maak de saus in de steelpan met toevoeging van 250ml water (zie verpakking).
  6. Voeg aan het ui-kipmengsel de doperwtjes toe en bak deze kort mee. Voeg vervolgens de saus uit de steelpan toe en meng dit door elkaar. Voeg daarna 3 el fijngehakte basilicum toe.
  7. Naar smaak kun je wat peper en zout toevoegen aan het kip-ui-sausmengsel.
  8. Doe de pasta op borden en verdeel het sausmengsel erover. Voeg voor garnering de overige 3 el. gehakte basilicum toe. Serveer de oude kaas apart in een schaaltje op tafel, dit kan ook naar smaak toegevoegd worden. Bon appetito!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte