- 250 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Tagliatelle met gerookte kip en doperwtjes op tafel.
- Leg de ingrediënten klaar, doperwtjes hoef je niet te ontdooien. Pel de uien en snijd ze in ringen.
- Verhit de olie in de wok/hapjespan en bak de ringen goudbruin.
- Snijd de kipfilet in blokjes en voeg deze toe aan de uiringen.
- Kook ondertussen de pasta al dente.
- Maak de saus in de steelpan met toevoeging van 250ml water (zie verpakking).
- Voeg aan het ui-kipmengsel de doperwtjes toe en bak deze kort mee. Voeg vervolgens de saus uit de steelpan toe en meng dit door elkaar. Voeg daarna 3 el fijngehakte basilicum toe.
- Naar smaak kun je wat peper en zout toevoegen aan het kip-ui-sausmengsel.
- Doe de pasta op borden en verdeel het sausmengsel erover. Voeg voor garnering de overige 3 el. gehakte basilicum toe. Serveer de oude kaas apart in een schaaltje op tafel, dit kan ook naar smaak toegevoegd worden. Bon appetito!