Farfalle met bolognesesausrucola tomaatjes en mozzarellabo

Farfalle met bolognesesausrucola tomaatjes en mozzarellabo

Smulweb imageSmulweb

Farfalle met bolognesesaus, rucola, cherrytomaatjes en mozzarella is een heerlijk Italiaans gerecht vol smaak. Meng de pasta met de saus, de tomaatjes en de mozzarella. Werk af met rucola en verse basilicum.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 620 g Bolognesesaus

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Farfalle met bolognesesausrucola tomaatjes en mozzarellabo op tafel.

  1. Zet de ingrediënten klaar. Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Breng intussen de Bolognesesaus aan de kook.
  2. Zet het vuur lager, voeg de cherrytomaatjes toe en laat ze meesudderen. Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de Bolognesesaus door.
  3. Voeg de mozzarellabolletjes en de rucola toe, roer alles even door elkaar en laat de smaken nog 1 minuut intrekken.
  4. Garneer eventueel met verse basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen