- 520 g Ravioli funghi porcini
- 500 g Saucijs kip
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Lasagne ai funghi porcini carne e mozzarella op tafel.
- Bak het gehakt rul. Roer er het bouillonblokje door.
- Bak achtereenvolgens de worstjes en champignons in een scheut olijfolie en voeg beiden bij het gehakt. Zet het vuur hoog en blus het geheel af met de wijn. Roer er de saus door.
- Verwarm de oven voor volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Bedek de bodem van een 20x20 cm ingevette ovenschaal met 2 lepels saus. Leg er een laag lasagnebladen op en bedek de lasagnebladen weer met een laag saus. Verdeel kleine stukjes mozzarella over de sauslaag en bedek met een tweede laag lasagnebladen. Herhaal dit 2 keer en eindig met een laag saus en mozzarella.
- Schuif de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak de lasagne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.