Spaghetti met spekjes blauwe kaassaus en broccoli

Spaghetti met spekjes blauwe kaassaus en broccoli

Smulweb imageSmulweb

Spaghetti met spekjes blauwe kaassaus en broccoli. Deze heerlijke pasta wordt gemaakt met smaakvolle ingrediënten zoals blauwe kaas, knoflook en spekjes. Lekker met een romige saus en verse broccoli, echt een aanrader.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spaghetti met spekjes blauwe kaassaus en broccoli op tafel.

  1. Snijd broccoli in roosjes en schil de stronk. Snijd de stronk in plakjes. Hak de knoflook fijn.
  2. Kook spaghetti volgens de instructies op de verpakking al dente. Giet af en roer er een beetje (walnoot)olie doorheen.
  3. Breng de broccoli in ruim koud water met wat zout aan de kook en kook het 5 minuten.
  4. Maak de blauwe kaassaus in een steelpannetje. Doe de blauwe kaas, room, knoflook en zwarte peper in de pan. Kook de saus in totdat deze mooi lobbig is.
  5. Bak spekjes uit.
  6. Verdeel de spaghetti over borden. Schep de broccoli en spekjes eroverheen. Schenk de blauwe kaassaus er overheen en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Sauzen Groente Broccoli