Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Luxe zalmsalade op tafel.
- Maak de zalm schoon.
- Kook de eieren hard en snijd ze klein. Laat een blikje mandarijntjes uitlekken en snijd ze klein.
- Meng de zalm, eieren en mandarijntjes en maak het geheel aan met mayonaise. Voeg naar smaak paprikapoeder, een snufje suiker, snufje peper en optioneel (bij gebruik van roze zalm) een beetje tomatenpuree toe.
- Bedek een schaal met sla. Schep de aangemaakte zalm in het midden van de schaal. Garneer rondom de zalm met garnalen, stukjes paling, roosjes gerookte zalm en surimi.
- Halveer de ananasschijven en leg ze langs de zalmrand. Leg in de halve opening een mandarijnpartje. Breng met tomatenketchup een randje rond de ananas aan.
- Maak roosjes van de gerookte zalm en leg ze in een cirkel op de zalm met een toefje tomatenpuree ertussen.