- 250 g Postelein
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Spaghetti met posteleinpesto op tafel.
- Snijd de worteltjes van de postelein af.
- Was de groenten in koud water totdat al het zand is verwijderd.
- Droog de postelein in een sladroger.
- Rooster de walnoten in een droge koekenpan goudbruin en krokant.
- Rasp ongeveer twee eetlepels van het stuk kaas af boven een kommetje. Houd een handje postelein apart voor de garnering.
- Pureer in een keukenmachine de rest van de groenten samen met de walnoten, geraspte kaas, knoflook en olijfolie tot een mooie dikke saus.
- Kook de spaghetti beetgaar en giet deze af.
- Roer de pesto en de rest van de postelein door de warme spaghetti.
- Verdeel de spaghetti over vier warme borden. Maak met een dunschiller enkele kaaskrullen van het resterende stukje kaas en strooi deze over de pasta.
- Garneer de spaghetti met de geroosterde walnoten en de overgehouden postelein.