Red red (felrode kookbananen uit ghana)

Red red (felrode kookbananen uit ghana)

Smulweb imageSmulweb

Maak in een handomdraai de felrode kookbananen uit Ghana, door ze in stukken te snijden, 5 minuten in zout water te laten rusten en vervolgens te bakken in olie tot ze een aangenaam roodbruin kleurtje hebben. Ready to serve!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1200 g Bakbanaan, rijp, rauw

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Red red (felrode kookbananen uit ghana) op tafel.

  1. Snijd de kookbananen schuin in vier stukken. Leg ze gedurende 5 minuten in zout water.
  2. Verhit een ruime hoeveelheid olie in een pan.
  3. Bak de stukken banaan gedurende 10 minuten in de pan tot ze een roodbruine kleur hebben gekregen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Banaan