Bakeljauw (uit de antillen)

Bakeljauw (uit de antillen)

Smulweb imageSmulweb

Bakeljauw (uit de Antillen), een traktatie uit het Caribisch gebied. De vis eerst ontzilten en daarna plukken. De groenten bakken met tomatenpuree, voeg de bakeljauw toe en kook het geheel nog zo'n 10 minuten door. Voeg eventueel een bouillonblokje en Mme Jeanette peper naar smaak toe. Zet de Caribische sfeer op tafel!

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bakeljauw (uit de antillen) op tafel.

  1. Was de bakeljauw grondig en laat het een uur (of overnacht) weken om te ontzouten. Was het daarna weer en kook het ca. 10 min. Was het een laatste keer. Pluk daarna de vis uiteen.
  2. Snijd de groenten zeer fijn. Verhit wat olie in een pan en bak de groenten tot pulp. Voeg de tomatenpuree toe en bak het geheel door.
  3. Voeg de bakeljauw toe en kook het geheel nog zo`n 10 min. door. Voeg eventueel naar smaak een bouillonblokje toe.
  4. Voeg eventueel naar smaak Mme Jeanette peper toe.
eet smakelijk