Jalepeno poppers

Jalepeno poppers

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke jalapeño poppers gevuld met roomkaas en cheddar en gepaneerd in broodkruimels. Frituur ze goudbruin en geniet van de knapperige bite en pittige smaak. Ideaal voor de borrel of als bijgerecht bij een Mexicaanse maaltijd.

60 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 224 g Geraspte cheddar

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Jalepeno poppers op tafel.

  1. Mix de roomkaas met de cheddar in een schaal. Lepel deze mix in een halve jalapeño peper.
  2. Doe de melk en de bloem in twee verschillende schalen. Dip de gevulde jalapeño pepers eerst in de melk en dan in de bloem, zorg dat ze met beide goed bedekt zijn. Laat dan de bedekte jalapeños 10 minuten drogen.
  3. Dip de jalapeños weer in de melk en rol ze dan door de broodkruimels. Laat ze drogen en herhaal dan nog 1 keer om er zeker van te zijn dat ze goed bedekt zijn.
  4. Je kan ze meteen frituren, maar ik vind het persoonlijk lekkerder om ze eerst minstens 2 uur in te vriezen. Frituur ze ongeveer 3 minuten op 180 graden tot ze goudbruin zijn. Laat ze even uitlekken op een stuk keukenpapier.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Zuivel