Indiase paneer tikka

Indiase paneer tikka

Smulweb imageSmulweb

Geniet van de smaak van India thuis met onze paneer tikka. Paneer, een heerlijk alternatief voor vlees, wordt heerlijk gemarineerd en geroosterd. Serveer met een lekkere koriander-yoghurtsaus en geniet!

45 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Chilipoeder

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Indiase paneer tikka op tafel.

  1. Meng alle marinade-ingrediënten.
  2. Meng paneerblokjes door marinade zodat ze goed bedekt zijn.
  3. Marineer blokjes gedurende 15 minuten.
  4. Steek de blokjes aan satéstokjes met 2 cm ruimte tussen elk blokje.
  5. Leg de paneerstokjes bovenop een ovenschaal, zodat de punten over de randen van de schaal steken en er ruimte onder de blokjes paneer is.
  6. Plaats de schaal op de onderste rek van de oven op maximale hoogte gedurende 15-25 minuten, totdat er een krokant laagje is gevormd om de blokjes (niet aangebrand laten worden!).
  7. Haal de blokjes van de stokjes af als ze volledig afgekoeld zijn.
  8. Snijd elk blokje diagonaal door van hoek tot hoek, waardoor er driehoekjes ontstaan.
eet smakelijk